17. prosince 2014

Vánoční články Ellie:)

Zdravím všechny!!:) Nechci nějak kopírovat Carrie, ale moc se mi líbil její nápad na článek "Christmas is coming" a napadlo mě, že udělám něco podobného jen abyste věděli jak to bude u mě s vánočníma článkama:)) Ještě jednou opakuju, nechci se opičit po Carrie:).
Do Vánoc zbývá už jenom 7 dní :OO takže přesně týden:D Což je naprosto neuvěřitelné. Moc toho asi už napsat sem na Blog nestihnu, ale něco málo ještě určitě;)))


1. Do konce tohoto týdne určitě čekejte recept na vánoční Cupcakes:3 Miluju je, jsou hrozně roztomilý a hlavně dobrý:D Takže kdo rád mlsá, má se na co těšit:)))

2. Dále bych chtěla napsat článek pod názvem "Vánoční den s Ellie". Budou to tipy jak si Vánoce zamilovat ještě víc!:D A plus takový bonus, ale to je zatím tajemství:333

3. Říká se, že přes Vánoce všichni přiberou 5 kg, protože všude je jídlo, cukroví a samé mňamky:D A tak mě napadlo napsat článek o tom jak přes ty Vánoce nepřibrat a maximálně si zpevnit postavu:)*



Teď když to tak po sobě čtu, zjišťuju že je to samé "překvapení, tajemství, bonus" a v podstatě jste se nic moc nedozvěděli :DDDDDDDDDDDDDD ale tak snad to stačí:)

Do komentářů posílejte svoje Istagramy, kdyžtak někoho follownu:))))
http://instagram.com/_basically_ellie/
 


 Xoxo Ellie:33

Žádné komentáře:

Okomentovat