16. června 2015

Kam jet na školní výlet?

Ahoj!
Většina z vás už jistě někde se školou byla, tedy školní výlet už proběhl. Ale třeba se najdou třídy, které stále nevědí kam by se vydali a kdyby se opravdu nikdo nenašel, tak se můžete inspirovat pro příští rok:)
Proč teď nebyly články? Nechci se vymlouvat, ale pokud to chci odůvodnit, vymlouvat se svým způsobem budu:d  Čas byl, ale nebyla chuť. Každá blogerka vám poví, že když není chuť na psaní, nebo nejsou nápady, inspirace,.. Tak postě článek nevydá. S youtube je to jinak. Když natočíte kecací video, všichni kdo vás sledují budou spokojení a nebudou vám pořád připomínat, že už dlouhooooo nebylo video. Prostě nějaké video jste vydali a jestli to byla dvouhodinová nebo osmihodinová práce už je všem jedno (je to můj názor, tak mi ho nechte. Hejtovat nemusíte, děkuji). Snad to nevadí a už bych to neřešila, protože tadáááááááá, článek už je hotový a právě ho čtete:)

Kam jet na školní výlet?

Napíšu vám sem nějaké typy, co mě napadly, nebo kde jsme se školou byli,..:) Jak jsem psala nazačátku, jestli už jste tento rok školní výlet měli, můžete nějaký z mých typů použít příští rok!:)

1. Rafty

Tento rok, jsme se třídou jeli na jednodenní rafty. Byli jsme na Jizeře a takový velký mínus, žádné jezy, takže pádlujete jak blbci a žádné pořádně vzrůšo:( Ale jinak to bylo super! Takže všichni kdo mají rádi adrenalin, jistě to vaší třídní navrhněte a třeba taky pojedete, opravdu je to skvělý výlet:-)

2. Utubering

 Jestli jste třída plná fandů youtuberů, myslím, že tento výlet je pro vás jako stvořený! V této době, zná youtubery každý třetí člověk, takže kupte lístky a můžete je potkat osobně!:) Nejlepší na tom je, že když vás nechtějí rodiče pustit samotné do Prahy (nebydlíte v Praze, museli by jste tam dojet) se třídou vás určitě pustí a vy youtubery uvidíte a třeba si i s něma pokecáte!:))

3. Něco pro odvážné učitelky - jednodenní stanování

Máte třídní, se kterou je sranda, vycházíte spolu a ráda s vámi podnikne něco netradičního? Vemte spacáky a karimatky, pro strašpytle i stany, vyberte nějaké klidné místo (louka, něco poblíž lesa,..), vymyslete nějaké hry a máte supr čupr výlet:) Večer si můžete vyprávět nějaké vtipné storky, nebo naopak něco strašidelného a určitě vás toho napadne spoutu:)

4. dneska si dáme do těla

Jste sportovní třída? Neradi se nudíte a pořád by jste někde běhali? Co říkáte na to, abyste si zamluvili na den nějaké "sportovní hřiště, stadion,.." a dávali si různé soutěže, zápasy, turnaje a já nevím co všechno! Určitě by ste se nenudili:)

5. turistika nadevše

Dejte si cíl, kam dojdete, vylezete,.. a splňte ho. Dejme tomu, že si chcete vylíst na Sněžku, Ještěd, Černá hora, Kumburk,.. Může to být větší kopec, menší, to záleží jenom na vás:) Nebo vemte kola a vyjeďte třeba ten Kumburk nebo cokoliv jiného:) (jsem z Českého ráje, takže nějaké "kopce" u Prahy neznám:d)

6. IQ park, Aqua palace, Dino park, ...

Samozřejmě, někteří mají rádi tyto zábavné "parky" (nevím jak jinak to nazvat než park :dd)
takže se může jet jistě i tam:) Nebo prohlídka nějakého města nemůsí být taky vůbec špatná!:)


Doufám, že jsem vás nějak ispirovala nebo rovnou navrhla kam byste mohli třídní vytáhnout:d Dolů do komentářů mi napište, co se vám líbilo nejvíc nebo co uskutečníte a nebo kde jste byli vy, ať i já mám nějakou inspiraci pro příští rok:)

Mějte se krásně, Elzaaaaaaaaaaa<3

3 komentáře:

  1. Kdybychom tak jeli se třídou na UTUBERING ! :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus to domluvit na příští rok:) třeba to dopadne!:)

      Vymazat
  2. Ten DinoPark je pěkný, byli jsme tam v létě. Ještě můžu doporučit park Fábula, dělají i výlety - http://pohadkova-rise.cz/skolni-vylety/

    OdpovědětVymazat