20. března 2015

RECENZE (shampoo, micellar water, babylips, Nivea cream and bag)

Tak sem se tu po dlouhé době opět ukázala. Jelikož jsem v sedmé tříde tak sem byla na lyžařském kurzu i s Carrie. Proto teď dlouho nebyly články. Navíc sem konečně dospěla ke koupení babylips a plno dalších věcí. Chci vám napsat jak vyhovují mně a prostě všechny kladné a záporné věci:)
Shampoo

  Protože mám vlasy vlnité až kudrnaté jako ovečka tak si je žehlím (opravdu bez žehlení to nejde). A protože žehlička při častém používání vlasy ničí tak mám konečky roztřepené a vlasy obecně suché. Vyzkoušela jsem mnoho šampónů a zatím, který mi nejvíc vhovoval je L´oréal paris elseve takže všem kteří si kůlmujou, žehlí nebo často fénují,.. vlasy tento šampón doporučuji.




Micellar water

Nemám moc problémovou pleť, ale tak přece jenom je mi třináct a ta pleť už nějakou tu péči potřebuje. Nikdy jsem nebyla spokojenější, tahle micelární vode je opravdu úplně úžasná. Navíc je na všechny druhy pleti, takže je úplně jedno jestli je vaše pleť suchá, mastná nebo normální. Jediná záporná věc je, že není moc levná. Pohybuje se kolem 200Kč, ale za tu cenu se vyplatí:)




Babylips

Hrozně moc dlouho jsem si ho chtěla koupit a konečně se mi to povedlo. Koupila jsem si rovnou dva no a výdledek? Nevím jak vám, ale mě vůbec nevyhovují. Koupila jsem si jeden ochraný a jeden hydratační a nejraději bych je vrátila zpátky, takže pokuď nemusíte sladké a obecně balzámy s příchutí nekupujte si je.





Nivea cream

 Sice už končí zima a tento krém je nejlepší na zimu, ale tak nevadí. Je to vlastně ochraný krém (nejlépe na hory,..) a já jsem s ním velmi spokojená. Cenu si bohužel nepamatuju:/





Bag

Nevím jak přesně se tomu říká, ale určitě všichni známe teď ty proslavené batohy "vaky". Tak i já jsem si jeden pořídila ze skvělého eshopu. (<-- odkaz) A musím říct, že jsem s ním strašně spokojená takže všem doporučuji:) Myslím že stál 159Kč (s dobírkou přeš 200Kč) došel mi hned druhý den po objednání a je vážně skvělý:)


 Dejme tomu, že ten vak mám na zádech, okk:d



Tímto se s vámi loučím:)
Mějte se krásně a skládejte básně:-))
Elinka<3





2 komentáře:

  1. Baby lips by měl hydratovat atd atd..mě taky moc nepomohl a zdálo se mi, že mi ještě víc popraskali rty, ale stejně ho používám, protože krásně voní:D :)
    http://blondegabi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho i přeš všechno používám :DD

    OdpovědětVymazat