22. března 2015

Miley Cyrus♥

Už hrozně dlouho se odhodlávám napsat nějaký názorový článek. A konečně se našla ta chuť, navíc já mám názory úplně na všechno a jsem neuvěřitelně ukecaný člověk, který potřebuje pořád mluvit. Takhle to zní strašně divně, ale jednoduše řečeno, názorovky jsou pro mě jako stvořené tudíž musím nějakou napsat. Rozhodla jsem se pro Miley, tak snad to nikomu nebude vadit:)



Nevím jak už je to dlouho co byla Miley Hannah Montana, ale v tu dobu jsem jí upřímně nesnášela! Přišla mi jako strašně rozmazlená a navíc jak hned všechny holky měly mikinu Montana a třičko a penál a prostě úplně totálně všechno, bylo to děsný..

Postupem času se z Miley stala normální zpěvačka. Byla krásná a jelikož mě bylo asi 9-10 tak se mi její písničky moc líbily:) Měla nádherné vlasy a na Montanu skoro všichni zapoměli. Jenomže každý dospíváme a Miley nebude mít pořád patnáct. Nemohla být pořád tou hodnou holčičkou co byla, vyrostla a to znamená, že se změnila. Změnila styl oblékání, styl hudby a taky vlasy,.. Samozřejmě hned šli na ní hejty, že vypadá příšerně a že tamty vlasy byly lepší,.. A jenom 40-50% zůstalo Miley brát pořád stejně, jenom dospěla nic víc!! btw. ty vlasy jí strašně moc sluší! Vpodstatě, Miley začala být sama sebou. Na nikoho si nehraje je prostě Miley Ray Cyrus!




To je právě to, co na ní obdivuju, že se nestydí a že dělá to co chce ona! Takže když chce mít vystoupení s banánem na kterým se bude plazit, bude ho mít. Ano, 70% lidí to příjde vulgární, ale sakra! Ona má udělat šou a když bude na pódiu stát a párkrát se zavrtí odzpívá 15 písniček (nebo já nevim kolik) tak vás to bude bavit? Dáte za to ty peníze? Užijete si to? NE! Proto bych si moc moc moc přála někdy na její koncert jít, protože ta šou kterou ona udělá za to stojí. A hlavně ona má tak úžasnej hlas, zpívá úplně totálně nádherně. Kdyby neuměla zpívat a tu slávu si získavala pouze tou šou, erotickými videoklipy atd atd atd. Tak ok, nemá na to, je ubohá. Ale ona zpívá jako bůh, takový hlas nemá jen tak někdo! A zaslouží si to co má, svoje fanoušky, slávu, obdiv a já nevím co ještě všechno:)

Nevím jestli jste čekali, že jí budu hejtovat nebo obdivovat, ale tohle je můj názor a Miley je bohem!! Miley něco dokázala a zaslouží si obdiv! Takže všichni co jí máte za pornoherečku nebo nějakou vulgární holku, uvědomte si, že ona je jenom sama sebou a nesmíte všechno brát tak vulgárně.

Přeji přijemnou neděli
Elísek :3

7 komentářů:

  1. Když jsem byla na jedné soutěži s mažoretkama byla tam skupina mažoretek ve věku tak 10 let..všechny měly paruku Hanny a i oblečení..no hrůza! :D Taková invaze Hanny Montany byla fakt šílená. Souhlasím s tebou, že je teď prostě sama sebou a nejspíš je spokojená :) mě se na ni ty vlasy taky moc líbí. Určitě je pravda, že někdy už to přehání to svoje chování, ale každý máme něco..Lady Gaga je víc šílená podle mě a nikdo ji tak nekritizuje.
    (http://blondegabi.blogspot.cz/)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný názor:) naprosto souhlasím:-))
    Eli

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem Hannu Montanu nikdy neřešila, spíš mi vadilo jak o ni furt kamarádky mluvily. Teď se mi "dnešní" Miley líbí, protože ne jen tak někdo je tak silný jako ona. Ona vydrží všechno i přes hejty, pomluvy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo musím souhlasit:)

      Vymazat
    2. Přesně tak: )jsem ráda, že se našel někdo kdo ji taky obdivuje:d
      Eli

      Vymazat
  4. Názor stejný. Miley je sama sebou. Lepší,než nějaká Montana. Píšeš úžasně. Máš hezky uspořádaný a přehledný text. Pochvala s láskou Mí <3 ( http://mycrazydiary.blog.cz )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeeee, děkuju strašně moc:) Ani nevíš jak si toho vážím, děkuju:--)
      Eli

      Vymazat